Om oss

Handel er en vei ut av fattigdom:

Vi importerer selv varene vi selger i nettbutikken. Vi besøker messer og markeder i Europa og Asia på leting etter produkter som fyller vår ide om å drive handel med land og enkeltpersoner, som et virkemiddel ut av fattigdom. Vi reiser også utenom messer til land og steder der vi selv kan få et innblikk i tilstandene. Alle bidrag hjelper slik vi ser det.

Vi leter etter kultur, håndverk og tradisjoner som det er verdifullt å ta vare på. Vi er opptatt av miljø og å påvirke der vi kan. Vi stiller spørsmål, vi leverer fra oss informasjon om miljøstandarder og europeiske krav og vi kjøper fra de som det kan gjøre en forskjell for. Vi leter etter økologisk fremstilte varer der dette er mulig. Vi betaler litt mer der det viser seg at man gjør det man kan etter forholdene.

Vi handler i dag Silke fra Vietnam, Pashmina fra Nepal, sølvsmykker, halvedelstener og krystaller fra India, Jamawar ullsjal fra Kashmir India mm.

Vi driver salg fra nettbutikk, ved deltagelser på messer og utvalgte markeder og POP-up butikker, fortrinnsvis i Oslo-området Vi har en vareprofil som dreier seg rundt litt luksus og det forholdsvis unike, vakre og håndlagede.

Vi kommuniserer med kundene ved bruk av e-post og prøver å unngå bruk av unødvendig papir. Vi er opptatt av at vår drift skal gi de rettigheter kunden har krav på etter loven, så man kan ha full trygghet ved å handle hos oss.

------ Det er ikke tanken som teller, det er handlingen! -------

Om du har spørsmål skriv til: post@7zinz.no

eller ta kontakt via kontaktskjema her.

Org.nr 989 877 305MVA